Welkom bij Stichting 1184

Stichting 1184 is meer dan een naam; het is een beweging, een gemeenschap van gedreven en ondernemende personen die hun hart hebben verpand aan ‘s-Hertogenbosch. Als kloppend hart van deze stad, brengen wij mensen samen die hun kennis, energie, en creativiteit willen inzetten voor het welzijn van onze gemeenschap. Bij ons vind je een unieke mix van persoonlijke drijfveren en professionele achtergronden, allemaal verenigd met één doel: ‘s-Hertogenbosch en haar inwoners ondersteunen.

Hét sociale netwerk met hart
voor ‘s-Hertogenbosch

Hoe het begon

Onze reis begon in 2013, toen een groep vrienden besloot om iets terug te doen voor de stad die hen zoveel had gegeven. Zo werd Stichting 1184 geboren, vernoemd naar het jaar waarin ‘s-Hertogenbosch stadsrechten kreeg en een symbool van onze verbondenheid met de stad.

Een sociaal netwerk

Wij zijn een levendige gemeenschap van mensen in de bloei van hun leven, die hun kennis en ervaring inzetten voor maatschappelijke projecten. Samen ontwikkelen we ons, zowel als groep als op individueel vlak, en dragen we bij aan de Bossche maatschappij.

Persoonlijk verbonden

Bij Stichting 1184 geloven we in de kracht van persoonlijke verbinding. Ons netwerk is een thuisbasis voor iedereen die zich sterk maakt voor lokale maatschappelijke initiatieven. Hier wordt je individuele bijdrage niet alleen gewaardeerd, maar ook gestimuleerd, zodat je jouw unieke talenten kunt delen met de stad en haar inwoners.

Lidmaatschap

Lid worden van Stichting 1184 betekent dat je deel uitmaakt van iets groters. Jouw bijdrage gaat naar onze donaties aan goede doelen en de organisatie van evenementen. Woon of werk je in ‘s-Hertogenbosch of omgeving en wil je je inzetten voor het goede doel? Neem contact op via penningmeester@1184.nl.

Activiteiten in ons lidmaatschapsjaar
Van weekendjes weg tot carnavalsvieringen en fundraise events, ons jaar zit vol met momenten die ons samenbrengen en onze impact vergroten.

Doe mee
Bij Stichting 1184 is er altijd ruimte voor nieuwe leden die hun steentje willen bijdragen. Sluit je aan bij onze gemeenschap en maak samen met ons een blijvende impact op ‘s-Hertogenbosch.

Neem contact op met secretariaat@1184.nl.

Het bestuur

Ons bestuur leidt Stichting 1184 met passie en toewijding.

(voorzitter)

(penningmeester)

(secretaris)

(communicatie)

Overige leden

Onze gemeenschap is rijk aan diversiteit, met leden uit alle hoeken van de samenleving die zich inzetten voor ‘s-Hertogenbosch. Samen maken we het verschil:

Donaties

Stichting 1184

Meer weten?

Hoe kunnen wij je helpen?

‘s-Hertogenbosch gaat ons aan het hart. Daarom zet Stichting 1184 zich in voor de Bossche samenleving op het gebied van maatschappelijke initiatieven.

Met een club ondernemende mensen werken we samen aan projecten die voldoening geven. We ontwikkelen ons als groep en op individueel vlak en helpen zo bij diverse doelen en projecten. Waar kunnen we jou mee helpen?