Doneer aan Stichting 1184

Een decennium van verbinding en groei

In het hart van ‘s-Hertogenbosch, daar waar gemeenschap en solidariteit samenkomen, viert Stichting 1184 dit jaar een bijzondere mijlpaal: ons 10-jarig bestaan. Een decennium gewijd aan het steunen van goede doelen en het maken van een verschil in en om onze geliefde stad. Dit jaar zetten we onze traditie voort met een project dat dicht bij ons hart ligt: de creatie van een inclusieve speeltuin.

Een speelplek voor iedereen

Spelen is een fundamenteel recht van elk kind. Het is de taal van groei, ontwikkeling en vriendschap. Daarom hebben wij ons ten doel gesteld om een speeltuin te bouwen waar elk kind, met of zonder beperking, samen kan spelen, leren en lachen. Een plek waar inclusiviteit geen bijzaak is, maar de kern van het ontwerp vormt.

Doe mee en maak het verschil

Om deze droom te realiseren, hebben we jouw steun nodig. Elk gebaar, groot of klein, brengt ons een stap dichter bij een wereld waarin alle kinderen samen kunnen spelen. Door jouw donatie aan Stichting 1184 draag je bij aan meer dan alleen een speelplek; je investeert in geluk, gelijkheid en gemeenschapsgevoel.

Jouw bijdrage, een mooie toekomst

Met jouw donatie aan de inclusieve speeltuin vier je niet alleen een decennium van Stichting 1184, maar bouw je ook mee aan een toekomst waarin ieder kind de kans krijgt om te spelen, te groeien en te dromen. Laten we samen de handen ineen slaan voor een speelsere, inclusievere wereld.

QR-code voor donatie inclusieve speeltuin

Doe je mee?

Gebruik de QR-code om te doneren of klik op deze betaallink en bepaal zelf jouw bijdrage aan de inclusieve speeltuin.

Namens Stichting 1184 en alle kinderen in ‘s-Hertogenbosch: Bedankt voor jouw donatie!