Datum: 23 juni 2024

Succesvol early diner en veiling brengen €10.000 op voor inclusieve speeltuin

Op zondag 23 juni vond het jaarlijkse Early Diner van Stichting 1184 plaats in de idyllische tuin van het voormalig Marienburg klooster. Onder een stralende zon genoten bijna 120 gasten van een heerlijke middag vol culinaire hoogstandjes, bereid door de koks van Keerhuys. Het evenement, dat plaatsvond tussen 15:00 en 18:00 uur, was niet alleen een culinair succes, maar ook een financieel hoogtepunt dankzij een spetterende veiling.

De veiling, die tijdens het diner werd gehouden, bood een divers aanbod van exclusieve items, waaronder:

De totale opbrengst van het diner en de veiling bedroeg een indrukwekkende €10.000. Dit bedrag komt bovenop de €21.753 die Stichting 1184 afgelopen jaar al had opgehaald, waardoor de totale donatie nu op €31.753 staat. Dit bedrag zal worden besteed aan de realisatie van een inclusieve speeltuin in ‘s-Hertogenbosch, een project dat in samenwerking met de gemeente wordt opgezet. Op dit moment wordt samen met de gemeente de ideale locatie voor deze speeltuin bepaald.

Stichting 1184 wil graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het realiseren van dit geweldige bedrag. Een speciale dank gaat uit naar de leden van Stichting 1184 voor hun onvermoeibare inzet bij alle evenementen die dit jaar zijn georganiseerd.

Wat hebben we opgehaald
voor het goede doel?