Datum: donderdag 8 februari 2024

Gin Pinneke 2024 voor de inclusieve speeltuin in Oeteldonk

Gin Pinneke: Een mooie bijdrage aan de inclusieve speeltuin in Oeteldonk

Gin Pinneke 2024

Het carnaval in Oeteldonk is elk jaar weer een feest van verbondenheid, vrolijkheid en traditie. En midden in deze feestvreugde hebben de leden van Stichting 1184 opnieuw hun hart en ziel ingezet om iets bijzonders te doen voor de gemeenschap. Met trots kondigen we aan dat de verkoop van onze unieke ‘Gin Pinneke’ carnavalspinnekes dit jaar een fantastisch bedrag van € 5650 heeft opgeleverd voor het goede doel. Deze opbrengst brengt ons een flinke stap dichter bij de realisatie van een droomproject: een inclusieve speeltuin in ‘s-Hertogenbosch.

Ieder jaar wordt er een nieuw ontwerp voor de Gin Pinnekes gecreëerd, waardoor ze niet alleen een feestelijke toevoeging zijn aan elke carnavalsjas, maar ook een verzamelobject voor de echte liefhebbers. Voor slechts € 5 per stuk hebben carnavalsvierders de kans gekregen om hun outfit te verrijken en tegelijkertijd bij te dragen aan een prachtig doel.

De inclusieve speeltuin, een initiatief in samenwerking met de gemeente ’s-Hertogenbosch, is ontworpen om een speelplek te bieden waar elk kind, ongeacht zijn of haar fysieke of mentale uitdagingen, kan spelen en genieten. Het idee achter dit project is simpel maar krachtig: ieder kind verdient de vreugde van samen spelen, ontdekken en vrienden maken.

We willen iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van de Gin Pinneke verkoop hartelijk bedanken. Jullie enthousiasme, vrijgevigheid en Oeteldonkse geest hebben opnieuw laten zien hoe een gemeenschap samen kan komen voor een prachtig doel. Dit is waar carnaval in Oeteldonk ook om draait: samen vieren, samen delen en samen werken aan een betere wereld voor onze kinderen.

Gin Pinneke 2024

Wat hebben we opgehaald
voor het goede doel?

€ 5650

voor de inclusieve speeltuin