Datum: donderdag 25 januari 2024

Pubquiz

Feestelijke pubquiz haalt € 2350 op

1184 pubquiz in De Raadskelder

Op de 25ste januari jl. kwam een bonte verzameling quizfanaten en sfeermakers samen in De Raadskelder voor een wel heel speciale avond. Ter ere van het 10-jarig bestaan van Stichting 1184 organiseerden we een pubquiz. Deze avond stond niet alleen in het teken van gezelligheid en de strijd om de slimste te zijn, maar had ook een prachtig doel: geld inzamelen voor een inclusieve speeltuin in Den Bosch, een project dat in samenwerking met de gemeente tot leven zal worden gebracht. Het resultaat? Een fantastische € 2350 werd bijeengebracht door de deelnemers.

Maurice Winkels opent de pubquiz

Een groot applaus voor iedereen die erbij was of op een andere manier heeft bijgedragen. Extra dank aan De Raadskelder die de ruimte beschikbaar stelde en een deel van de drankomzet afdroeg voor het goede doel. Dankzij ieders enthousiasme en gulheid is niet alleen het jubileum van Stichting 1184 op een unieke manier gevierd, maar hebben we ook een mooi bedrag opgehaald voor de speeltuin. Dit project gaat zeker een verschil maken in Den Bosch door een plek te creëren waar ieder kind kan spelen, ongeacht hun mogelijkheden.

Het mooie van zo’n avond is hoe het laat zien dat lol trappen en iets goeds doen voor de wereld prima samen gaan. Het team achter 1184 is super enthousiast over de opbrengst en de positieve vibes die zo’n avond met zich meebrengt. We kunnen niet wachten om nog meer van dit soort events te organiseren.

Het team van Rob van Leeuwarden ging met de 1e prijs naar huis
Fantastisch team in de bediening o.l.v. Johan Dingemans en Eline Wolthuis
Het team van Marjon Zijlstra ging met de 2e prijs naar huis

Wat hebben we opgehaald
voor het goede doel?

€ 2350

voor de inclusieve speeltuin