Datum: 23 september 2023

Padeltoernooi

Geslaagd Padeltoernooi: een stap dichter bij de inclusieve speeltuin

Padeltoernooi van Stichting 1184

Op een sportieve zaterdag op 23 september 2023, was Tennis en Padelclub Maliskamp het bruisende decor van een bijzonder padeltoernooi. Georganiseerd door Stichting 1184, streden maar liefst 62 deelnemers om de winst, maar bovenal om bij te dragen aan een hartverwarmend doel: de realisatie van een inclusieve speeltuin in ‘s-Hertogenbosch. Met een opbrengst van € 4500, bijeengebracht door het inschrijfgeld van de deelnemers en enkele sponsoren, werd een belangrijke stap gezet richting de verwezenlijking van dit project.

Het toernooi, dat zowel door de sportiviteit als door de saamhorigheid van de deelnemers gekenmerkt werd, bood meer dan alleen padelplezier. Dankzij de genereuze bijdragen van onze sponsoren konden we de deelnemers trakteren op een uitgebreide lunch en waren er aantrekkelijke prijzen te winnen. Ondanks dat de regen later op de middag zijn intrede deed, bleven de sfeer en het enthousiasme onverminderd hoog. Het water van boven kon de sportieve geest niet dempen; integendeel, het leek de strijdlust en het plezier alleen maar te vergroten.

Dit toernooi markeert een bijzondere mijlpaal voor Stichting 1184. In ons 10-jarig jubileumjaar hebben we gekozen voor een groots initiatief dat een blijvende positieve impact zal hebben op de Bossche samenleving. De inclusieve speeltuin, een project in samenwerking met de gemeente ‘s-Hertogenbosch, staat symbool voor onze inzet om voor iedereen een speelplek te creëren waar geen kind buitengesloten wordt, ongeacht hun fysieke of mentale mogelijkheden.

We willen iedereen die heeft deelgenomen, bijgedragen of op welke manier dan ook heeft gesteund, van harte bedanken. Jullie enthousiasme, vrijgevigheid en sportieve inzet maken projecten zoals de inclusieve speeltuin mogelijk. Samen bouwen we aan een toegankelijkere en speelsere wereld voor onze kinderen.

Padeltoernooi van Stichting 1184
Opbrengst Padeltoernooi van Stichting 1184

Wat hebben we opgehaald
voor het goede doel?

€ 4500

voor inclusieve speeltuin