Datum: 29 mei 3023

17 gezinnen naar theatervoorstelling

Samen met Stichting Quiet kaarten aangeboden aan arme gezinnen

Theatervoorstelling

Dit jaar (2022-2023) stond ons winterevent in het teken van gezinnen die wel iets extra’s kunnen gebruiken. Tickets voor een theatervoorstelling stond op ons programma. Echter konden de gezinnen pas op 29 mei 2023 het theater bezoeken, nadat eerder de voorstelling werd afgelast door zieken in het theatergezelschap.

Samen met Stichting Quiet Den Bosch zijn de kaarten voor de theatervoorstelling aan gezinnen aangeboden. 17 gezinnen hebben er gebruik van gemaakt en bezochten een voorstelling voor het hele gezin over schaamte, armoede, liefde en mantelzorg. Hoe mooi sloot dat aan bij de gezinnen van Quiet. Iedereen genoot en was onder de indruk! Mooi dat we dit met onze bijdrage hebben mogen ondersteunen.

Reactie van één van de gezinnen: “De 2 kids waren helemaal enthousiast. Ze vonden het erg mooie, ontroerende en leerzame voorstelling. Jullie bedankt voor de kaartjes.”

Wat hebben we opgehaald
voor het goede doel?

theaterkaarten

voor 17 arme gezinnen