Datum: donderdag 20 februari 2020

Gin Pinnekes editie 2020

Ze zijn er weer!

pinneke-2020

Ieder jaar met Carnaval verkopen leden van Stichting 1184 “Gin Pinnekes” voor het goede doel. Dit jaar gaat de opbrengst van de verkoop naar Stichting Loods. Deze stichting wil een laagdrempelige plek bieden voor mensen in kwetsbare situaties: dak- en thuislozen, mensen met verslavingsproblematiek, met psychosociale problemen, eenzaamheid, schulden, verward gedrag of met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt maar toch zinvol bezig willen zijn. Veel van onze mensen zijn onhecht (van zichzelf, van de ander en van de samenleving).

Stichting Loods

Stichting Loods biedt hen een laagdrempelige, veilige plek, een “(t)huis” waar ze zichzelf kunnen zijn, waar ze tot rust kunnen komen en waar we ze stimuleren tot zinvolle activiteiten: in de fietswerkplaats, de kringloopwinkel, het veeg-/groenproject, de stadswandeling (door ex-daklozen), de verkoop van het straatmagazine. En waar ze samen kunnen eten. Met de opbrengst van de Pinnekes wordt een woonkamer voor hen ingericht. Zo ontstaat er een pleisterplaats, een verblijfplaats voor hen die het nodig hebben.

Ben Gin Pinneke en steun Stichting Loods!

De Gin Pinnekes zijn voor € 5 verkrijgbaar bij de leden van Stichting 1184.
Wil je er meer? Stuur dan een mail naar info@1184.nl

Wat hebben we opgehaald
voor het goede doel?