Datum: zondag 21 januari 2018

Winterevent weer groot succes

Winterevent weer groot succes

Op zondag 21 januari jl. vond bij Koudijs Kafé het jaarlijkse winterevent van Stichting 1184 plaats. Vrijwilligers van diverse goede doelen die direct of indirect gelieerd zijn aan ’s-Hertogenbosch waren voor dit evenement uitgenodigd. Als dank voor hun tomeloze en vrijwillige inzet konden ze genieten van een winterse barbecue.

Na 5 jaar nieuwe voorzitter

Dit jaar bestaat Stichting 1184 5 jaar en dat was voor Bart Huijs een mooi moment om zijn rol als voorzitter over te dragen aan Roel Hoeks. Huijs was vijf jaar geleden de initiatiefnemer en oprichter van Stichting 1184. Hij wilde een sociaal netwerk opzetten dat gedreven, ondernemende personen met hart voor ’s-Hertogenbosch verbindt. Nu de stichting haar bestaansrecht meer dan bewezen heeft is het tijd voor een nieuwe voorzitter. Roel Hoeks is sinds 2014 lid van de stichting en wilde deze rol graag op zich nemen.

Cheque €1500

In vijf jaar tijd heeft Stichting 1184 bijna €100.000,- aan goede doelen kunnen schenken. Minimaal een gelijk bedrag aan manuren is door de leden aan ondersteuning bij goede doelen ingebracht. Dit succes wordt uiteraard zeer gewaardeerd, ook door de gemeente ’s-Hertogenbosch. Wethouder Huib van Olden is al jarenlang enthousiast over de initiatieven van Stichting 1184. Hij heeft gezorgd dat de stichting van start kon dankzij een subsidie. Tijdens het winterevent is deze subsidie symbolisch teruggegeven. Van Olden bekijkt samen met de Bart Huijs aan welk goed doel dit bedrag geschonken wordt.

Wat hebben we opgehaald
voor het goede doel?

€ 1500

n.t.b. goed doel