Datum: donderdag 15 juni 2017

Fundraising event voor Dream4Kids

Fundraising event 2017 voor Dream4Kids

Dream4Kids fundraising

Donderdagavond 15 juni a.s. organiseren wij het gezelligste fundraising event van ‘s-Hertogenbosch in de vorm van een veiling. Dit top-event vindt plaats bij Jongens van de Wit, de nieuwe stadsbrouwerij in het Paleiskwartier. De opbrengst van deze avond gaat geheel naar het mooie werk van stichting Dream4Kids.

Bekijk alle veiling items in de Veilinggids.

Dream4kids organiseert droomdagen voor kinderen die kampen met een jeugdtrauma waardoor de negatieve spiraal waar deze kinderen zich in bevinden, onderbroken wordt en ze weer moed en energie krijgen om in dromen te geloven. Op de site www.dream4kids.nl vind je meer informatie en beeldmateriaal.

Voor slechts €15,- geniet je vanaf 19.00 uur van een hapje, drankje en leuke muziek én kun je bieden op fantastische (betaalbare) veilingitems die aangeboden worden door de vrolijkste veilingmeester van Nederland. Ook kun je voor een prikkie deelnemen aan een spectaculaire loterij. We verwachten nog 150-200 gasten uit de omgeving Den Bosch dus ook een mooie gelegenheid om bij te praten of je netwerk uit te breiden. Dit mag je niet missen!

Waarmee kun je bijdragen?

Met je entreebewijs €15,00

Met het kopen (en nuttigen) van consumpties

Van alle verkochte veilingitems gaat 100% naar Dream4Kids!

Kaarten reserveren
kan via je contactpersoon bij Stichting 1184 of mail naar secretariaat@1184.nl en vermeld met hoeveel personen je komt.

Wat hebben we opgehaald
voor het goede doel?

Dream4Kids